Тенденции в красотата: Кои 3 ще властват през 2023-а?

Ето как ще се гримирате през новата година
27 дек 2022 17:15, Иванка Гъркова
3
Тенденции в красотата: Кои 3 ще властват през 2023-а?
Снимка: iStock

В наши дни има много бюти тенденции. Но не всички от тях ни допадат. Въпреки това, с настъпването на празничния сезон и идването на новата 2023 година, ни се ще да се запознаем с най-актуалното в грима. И така да планираме някои нови покупки.

Много социални и културни фактори оказват влияние върху начина, по който се обличаме и подходждаме към красотата. През последните години много жени се увличат по козметика, препоръчана им от известни личности. Или следват с удоволствие техните съвети и идеи за грим, споделени в социалните мрежи.

Наскоро Trendalytics - компания, прогнозираща бъдещи тенденции в различни сфери, сподели какво трябва да очакваме за грима през новата година.

Според специалистите, три основни теденции ще властват пре 2023-а
1. Естествена кожа - на първо място

Продължавайки модата за по-естествен грим, и през новата година ще виждаме по-естествени лица. Според анализите, през следващите месеци грижата за кожата ще е на първо място. Като прекалено дебелите пластове, които я покриваха преди, ще изчезнат. Ще се виждат лунички и естествената руменина по бузите.

„Фокусът върху приобщаването и подобряването на това, което ни прави уникални, вдъхва живот на този еволюирал чист външен вид“, споделят от Trendalytics.

2. Ноктюрно стил

Той канализира гръндж от ерата на Tumblr и носталгичен блясък. Характеризира се с грим в бунтарски стил, черпещ вдъхновения от нощния живот.

Блестящи коси, подстригани по-нестандартно, както и Коси, подстригани по-нестандартно, както и блестящи сенки за очи, са онова, което да изпробвате през 2023-а.

Бюти съвети – трик с нанасяне на червило стана хит в TikTok

 

Ярко котешко око - гримът на есен 2022

 

Окото на сирената – по-добрият вариант на опушения грим

 


Източник: Tialoto.bg

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: грим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Красотата е между краката и винаги е властвала.

Спонсорирани публикации